Instagramin ja Facebookin arvonnan säännöt

Instagram ja Facebookin arvonnan säännöt:

Arvonnan järjestäjä:
Arvonnan järjestää AP Laatulaatta Oy.

Osallistumisaika:
Osallistumisaika alkaa 14.02.2023 ja päättyy 23.02.2022. Voittaja arvotaan 24.02.2023.

Arvontaan osallistuminen:
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistujan on täytettävä Instagramin ja Facebookin yleiset käyttöehdot.
Arvontaan osallistutaan kommentoimalla kuvaa tai tägäämällä toinen palkinnon saaja kommenttikenttään. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun useammalla tavalla.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet tai nimimerkit Instagramissa.
Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja arvontaan osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja.
Osallistujan tulee tutustua arvonnan sääntöihin. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja arvonnan järjestäjän päätökset. Arvonnan järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailuun koskeviin muutoksiin.

Palkinto:
Palkinto on AP Laatulaatan ruokatermos 2kpl. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi. Palkinto tulee noutaa Rovaniemen toimistolta osoitteesta Varastotie 2.

Voitosta ilmoittaminen:
Arvonna voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan järjestäjän toimesta, lisäksi kilpailun voittaja ilmoitetaan arvonnan julkaisussa. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta ja voiton vastaanottamista koskevista ohjeista Instagramin direct message–toiminnolla tai Facebookin messenger toiminnolla. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa voittajan valinnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta ja kilpailun järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja.

Arvonnan järjestäjän vastuu:
Arvonnan järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Arvonnan järjestäjä ei myöskään ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonta ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin.

Tietosuoja:
Arvonnan järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.